Împreună cu puterea de rezistență vine și persistența
5 (1)Împreună cu puterea de rezistență vine și persistența. Vei dori să fii competitiv în realizarea viselor tale, însă, în plus, ar trebui să înțelegi că realizarea viselor mărețe necesită timp. Acesta este motivul pentru care este necesar să-ți împarți visele uriașe în vise mai mici, care pot fi realizate în mai mult de o zi sau săptămână.

Acest lucru îți permite să îți faci un grafic al progresului, îți oferă timp pentru a evalua fiecare mișcare făcută și pentru a schimba direcția dacă este necesar. În cele din urmă, puterea de a persevera este cel mai bun mod de a realiza cele mai dificile și prețioase sarcini. Este cel mai bun mod de a ne înțelege scopurile.

Toate lucrările prețioase sunt lucrări dificile, ca atare, necesită putere de rezistență pentru a ajunge la final. Poate că acum nu mai este ambiția sau puterea de rezistență problema, ci mai degrabă perspectivele noastre deconectate de datarea lor? Noi aspirăm în principal la ambiția rezultatului. Persistența este o calitate pe care o au ființele umane puternice, capabile și de succes. Cuvântul care poate fi folosit pentru a-i descrie pe antreprenorii care reușesc să dețină o afacere este “perseverent”.

Trebuie să fii perseverent dacă vrei să poți să îți susții afacerea prin provocările antreprenoriatului și, în cele din urmă, să culegi roadele unei afaceri de succes. Antreprenoriatul vine cu o mulțime de suișuri și coborâșuri. Uneori ai impresia că experimentezi mai multe coborâșuri decât urcușuri, deoarece te afli în primele etape de dezvoltare a afacerii.

Acesta este momentul în care mentalitatea ta trebuie să rămână optimistă și dură dacă vrei să treci prin greutățile construirii afacerii tale. Perseverența este tenacitatea în fața adversității. Pe calea spre atingerea obiectivelor, este normal să întâmpini eșecuri, întârzieri sau provocări care schimbă planul pe care l-ai fi stabilit pentru a-ți atinge grupul. Acest lucru necesită ajustare și mai multă muncă. Abilitatea de a continua spre un obiectiv, adaptându-te și permițându-ți să te descurci cu loviturile, este persistența.

Persistența este ceea ce te face să continui atunci când altfel ai putea renunța la ceva la care lucrezi. Perseverența poate fi servită de ambiție. Ambiția este dorința de a atinge un obiectiv, iar fără o dorință puternică de a atinge un obiectiv, abilitatea de a persista în fața provocărilor poate să nu fie la fel de puternică. Oamenii te judecă după consecvența ta. Atunci când ești perseverent, dezvolți și consecvență.

Mulți oameni caută această abilitate, fie la locul de muncă, fie în viața personală. Dar fără concentrare, ambiția oamenilor ambițioși îi determină să se angajeze în foarte multe proiecte suboptime. Fie devin prea împrăștiați pentru a acorda unui singur proiect angajamentul pe care îl merită, fie abandonează proiectele adoptate anterior în favoarea altora noi.

În momentul în care îți vei realiza visele, vei realiza că nimic din toate acestea nu s-ar fi realizat fără perseverență. Succesul are nevoie de timp pentru a se contura, ceea ce înseamnă că vei trece prin încercări și erori pe parcurs. În loc să renunți din cauza greșelilor pe care le faci, trebuie să înveți din ele și să te îmbunătățești.

Câștigi cunoștințe și experiență valoroase pe măsură ce lucrezi pentru a-ți atinge obiectivele. Acest lucru te ajută să funcționezi la un nivel superior, deoarece știi ce să faci și ce să nu faci pentru a te asigura că ai succes. Oamenii ambițioși au o hartă și știu cum să se deplaseze pentru a ajunge la destinație. Uneori harta este confuză și căile sunt neclare, dar ambiția îi determină să descopere singuri căi noi și mai bune de a ajunge acolo.Cei ambițioși au în comun o trăsătură cheie: persistența. Persoanele ambițioase își asumă controlul asupra destinului lor și nu se așteaptă ca alții să se plece în fața nevoilor lor. Ei au voință și determinare. Știu unde se îndreaptă și ce trebuie să facă pentru a ajunge acolo. Sunt capabili să se schimbe și să se ridice la înălțimea viselor lor, fiind mereu atenți la oportunitățile care se ivesc pentru cei care sunt dispuși să le vadă și să le valorifice.

Orice persoană ambițioasă va avea tărie în convingerile sale, adică va crede în ceea ce face. A avea o credință puternică în ceea ce faci este vitală, deoarece te menține la treabă chiar și atunci când devine greu. Iar fără această viziune unică, ar fi o provocare să te ții de ceva suficient de mult timp pentru a avea un succes măsurabil. Când mă gândesc la oameni ambițioși, am tendința să mă gândesc și la oameni de succes.

Problema cu succesul extrem este că acesta vine în detrimentul tuturor celorlalte lucruri din viața cuiva. A avea un obiectiv măreț va necesita multă muncă și va necesita compromisuri în alte aspecte ale vieții, iar unul dintre lucrurile de care se uită cel mai ușor este cel al relațiilor.

Oamenii foarte ambițioși au standarde înalte pentru ei înșiși, dar au standarde înalte și pentru toți ceilalți. Acest lucru este în regulă uneori, deoarece întreaga echipă lucrează pentru un obiectiv comun, iar eforturile tuturor sunt necesare.

Dar unii oameni nu sunt întotdeauna la înălțimea provocării de a face tot ceea ce se așteaptă de la ei; s-ar putea ca ei să fie capabili să facă doar ceea ce așteaptă de la ei înșiși. A fi ambițios înseamnă a avea o mentalitate proactivă . Dar proiectele mari pot fi dezvoltate doar cu echipe puternice, inteligente și angajate.

Mediul înconjurător este un factor-cheie în succesul proiectelor ambițioase. Se spune adesea că suntem succesul mediu al celor cinci persoane cu care avem cel mai mult contact zilnic. Este doar o teorie, dar ar putea să dețină ceva adevăr.

Ambiția nu înseamnă nimic dacă nu ești dispus să fii consecvent cu acțiunile tale și să fii perseverent în a funcționa la un nivel înalt. Persoana obișnuită renunță după ce nu este recompensată imediat pentru eforturile sale pe termen scurt.

O persoană de succes ignoră satisfacția instantanee și înțelege că succesul este un efort pe termen lung. Trebuie să îți acumulezi eforturile în timp până când acestea se aliniază împreună pentru a realiza obiectivul dorit.

Acesta este motivul pentru care există atât de puțini oameni de succes și atât de mulți oameni mediocri care nu pot decât să viseze la succes. Oamenii de succes întreprind acțiuni strategice și persistă în ele, în timp ce oamenii mediocri nu au rezistența și perseverența necesare pentru a duce lucrurile la bun sfârșit.

Claudiu NeacșuOur Score
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Next Post

Totul este să nu renunți

mie aug. 10 , 2022
Vizualizări: 74 Puterea perseverenței funcționează. Totul este să nu renunți. De fiecare dată când cedezi în fața eșecului, renunțarea devine mult mai ușoară data viitoare. Viața este compusă din suișuri și coborâșuri. Să înveți să treci peste coborâșuri este cheia succesului. Fără obstacole, dificultăți, lupte și provocări, viața nu ar […]

Categorii

Articole recente