Totul este să nu renunți
5 (1)Puterea perseverenței funcționează. Totul este să nu renunți. De fiecare dată când cedezi în fața eșecului, renunțarea devine mult mai ușoară data viitoare. Viața este compusă din suișuri și coborâșuri. Să înveți să treci peste coborâșuri este cheia succesului. Fără obstacole, dificultăți, lupte și provocări, viața nu ar avea prea mult sens.

Devii mai puternic, mai plin de compasiune și mai recunoscător atunci când crezi cu tărie în capacitatea ta de a persevera. Cei mai de succes oameni știu ce înseamnă să perseverezi și să savurezi victoria, atât în plan personal, cât și profesional – și la fel poți face și tu. Perseverența înseamnă să mergi mai departe și să găsești partea bună a lucrurilor în toți norii de ploaie. Alegând să insistăm în ciuda circumstanțelor dificile, devenim mai puternici.

Devenim mai încrezători în credința noastră. Există o binecuvântare în fiecare pas și în fiecare trăsătură. Dorința ta de a căuta aceste binecuvântări arată importanța perseverenței. Când ne confruntăm cu adversitatea, putem crede că ne-am atins limita, dar, de fapt, cu cât circumstanțele sunt mai dificile, cu atât suntem mai aproape de a face o schimbare. Cu cât este mai întunecată noaptea, cu atât mai aproape sunt zorii.

Victoria în viață este decisă de acea ultimă explozie concentrată de energie plină de hotărârea de a învinge. Nu lăsa toate greșelile și temerile din trecut să-ți întunece judecata și să-ți diminueze curajul. Nu ești definit de ceea ce s-a întâmplat în trecutul tău. Ești cine alegi să fii acum și în viitor. Devino persoana curajoasă, puternică și rezistentă care te-ai născut să fii. Similar cu maxima “Pierzi bătălia, câștigi războiul”, acest citat ne învață că, pe drumul lung către un eventual succes, este posibil să întâlnești mici înfrângeri și eșecuri.

Nu te lăsa niciodată descurajat de aceste mici înfrângeri și păstrează-ți ochii pe cele mai importante obiective. Vei fi doborât în mod constant și ți se va spune de ce afacerea ta nu va reuși niciodată. În ciuda obiecțiilor și a obstacolelor cu care te confrunți, trebuie să continui să rămâi concentrat pe construirea afacerii tale dacă crezi cu adevărat în tine.

Aceiași oameni care s-au îndoit de tine vor fi cei care vor spune că au crezut în tine tot timpul când vei avea în sfârșit succes. Acesta este motivul pentru care nu trebuie să îi lași niciodată pe cei care se îndoiesc să te doboare. Aceștia se îndoiesc de ambițiile tale doar pentru că le este frică să își asume ei înșiși riscuri. Continuă să alergi în cursă crezând că premiul este al tău – așteptând cu răbdare să îl revendici.

Învață cum să fii flexibil în gândire și să dai dovadă de perseverență, chiar și atunci când te simți descurajat. Adresează multe întrebări și caută soluții. Nu te concentra doar pe problema cu care te confrunți. Este mult mai greu să rezolvi o problemă atunci când ești scufundat în problema în sine. Tot ce trebuie să reții este să faci un pas înainte și să continui să repeți acel pas.Vei descoperi în curând că ești mai aproape de a găsi o soluție și de a-ți atinge obiectivele pe termen lung. Nu uita că ai mai făcut lucruri dificile și înainte și ai ieșit pe partea cealaltă, așa că bucură-te de proces. Dacă te-ai luptat în spatele ușilor închise și simți că vrei să renunți, amintește-ți că există întotdeauna ziua de mâine. La urma urmei, cine știe ce fel de oportunități te așteaptă a doua zi? Dacă ceva nu a funcționat astăzi, încearcă din nou mâine.

Întotdeauna există o altă șansă de a reuși. Ai nevoie de un sistem de sprijin excelent. Nu vrei niciodată să treci singur prin încercările tale. Adună-ți familia și prietenii pentru a te susține. Ei te vor iubi, te vor încuraja, te vor încuraja și se vor ruga pentru tine în momentele grele. Dă-le voie! Nu-i îndepărta, pentru că vei avea nevoie de tot ajutorul pe care îl poți primi.

Menține optimismul și concentrează-te pe ceea ce merge bine, nu pe ceea ce merge prost. Nu poți ignora problema sau situația dificilă, dar poți sublinia faptul că nu numai asta se întâmplă. Care a fost motivul pentru care ai început aventura ta? Trebuie să îl păstrezi în permanență în prim-planul gândurilor tale. Va fi extrem de util în acele momente stresante în care nimic nu pare să meargă bine și ești tentat să te retragi la punctul de plecare.

Așteptarea și recunoașterea eșecurilor sunt primii pași importanți pentru a face față eșecurilor. Atunci când îți dai seama că te confrunți cu un regres, continuă să privești înainte. Nu învinui pe nimeni pentru eșecul tău, ci mai degrabă încearcă să înțelegi care sunt circumstanțele care l-au cauzat. Astfel, vei fi mai pregătit dacă se va mai întâmpla. Nu îți pierde timpul regretând lucruri pe care nu le mai poți schimba.

Pune-ți energia în a munci din greu și încearcă ceva nou ieșind din zona de confort! Dacă anticipăm eșecurile, le recunoaștem, nu ne mai învinovățim pentru ele și ne acordăm timp pentru a ieși din zona noastră de confort, putem vedea succesul nostru profesional ca parte a unei călătorii, ceea ce ar trebui să ne ajute să îl menținem.

Să aruncăm o privire asupra a ceea ce este un regres, înainte de a trece la o abordare pas cu pas pentru a face față regreselor. Indiferent cât de blocat te simți în timp ce te confrunți cu un eșec, tot ce trebuie să faci este să îți amintești că nu este prima dată când te confrunți cu un eșec. Dacă ai reușit să treci prin el o dată, poți să treci din nou prin el!

Reamintește-ți mereu că astăzi faci cu ușurință tot ceea ce altădată părea imposibil. Dacă ai fi renunțat atunci când ai picat la examenul de matematică sau ai dat-o în bară în timpul primei tale mari prezentări sau în prima ta zi de muncă, ai fi ajuns la fel de departe astăzi?

Eșecurile nu există în viața noastră pentru a ne oferi ocazia de a fi dezamăgiți, demotivați sau frustrați. Eșecurile există pentru ca noi să ne dăm seama cum să ne îmbunătățim și să ridicăm ștacheta.

Claudiu NeacșuOur Score
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Next Post

Îndoiala este cel mai mare dușman al tău

vin aug. 12 , 2022
Vizualizări: 202 Îndoiala este cel mai mare dușman al tău. Trebuie să înțelegi că eșecul este inevitabil, dar acesta va face ca destinația finală să fie cu atât mai frumoasă. Consideră eșecul ca fiind condimentul care dă gustul succesului. La fel ca în cazul majorității emoțiilor și momentelor din viața […]

Categorii

Articole recente