Noi locuri de muncăDevino și tu o parte din industria Hollywood-ului și câştigă o avere de cel puţin o sută de mii de euro!

Filmele și romanele după care se fac ecranizări reprezintă o industrie exorbitantă și în care se pun la bătaie sume astronomice de bani!

TU, chiar dacă nu ai nicio legătură cu filmele sau cu viața artistică, ai acum posibilitatea de a te alege cu o “feliuță” de cel puțin o sută de mii de euro din uriașul “tort” reprezentat de bugetul industriei cinematografice și al literaturii comerciale!

Așa ceva nu ai mai întâlnit în România!

Aceasta ar putea să fie pentru tine exact oportunitatea pe care o căutai!

Acordă-ți doar 20 de minute pentru a citi această scurtă prezentare.

Citește cu maximă atenție, pentru că este vorba de un domeniu complet nou în România! Vei vedea că merită!

Ai acum ocazia de a profita și tu de o excelentă sursă de câștig pentru tine!

Poți câștiga foarte mulți bani printr-o muncă interesantă, în fața calculatorului, comod și profitabil, acasă la tine!

Vei face parte dintr-o industrie cu mari planuri de viitor! Puternică, solidă și care îți garantează rezultate!

Vei câștiga garantat bani, exact pe măsura muncii tale!

Îți vom recunoaște imediat valoarea și meritele!

Totul este de maximă încredere! Muncești în siguranță, într-o atmosferă calmă!

Îți asigurăm tot confortul și tot ce este necesar pentru ca tu să câștigi bani cu o muncă foarte simplă!

Reține următoarele avantaje pentru tine:

– Nu trebuie să vinzi.
– Nu trebuie să te întâlnești cu oameni.
– Nu trebuie să ieși din casă.
– Lucrezi cât vrei, unde vrei și când vrei.
– Nu ai niciun fel de obligații.
– Ai un program complet flexibil.
– Totul este complet sigur.

Mai mult, vom garanta și printr-un contract că îți vei primi banii pentru rezultatele obținute de tine!

Cu o muncă ușoară de maxim o oră pe zi, vei urma un plan progresiv care să-ți aducă garantat câștiguri pornind de la minim două sute de euro și ajungând la cel puțin o sută de mii de euro!

Cum este posibil așa ceva?

Pentru a înțelege mai bine și mai clar cum vei câștiga bani, imaginează-ți puțin imensa industrie pe care toți oamenii o cunosc deja: industria divertismentului.

Sumele de bani care se câștigă în această industrie sunt colosale! De ce? Pentru că toți oamenii sunt dispuși să plătească bani pentru satisfacerea nevoii lor de distracție. Chiar și pe timp de criză, oamenii plătesc bani pentru a se distra!

Citește doar câteva exemple de câștiguri din industria divertismentului.

În industria filmului:

Actorul Daniel Radcliffe, cel care interpretează personajul Harry Potter, a câștigat, cu seria filmelor Harry Potter, fabuloasa sumă de 111 milioane de dolari!

Desigur, sume imense de bani au câștigat și cei care au produs acest film, cei care i-au făcut reclamă, cinematografele, etc.

În industria literaturii comerciale:

Stephenie Meyer, celebra autoare americană care a scris seria de romane intitulată ”Twilight”, a câștigat 40 de milioane de dolari!

Desigur, sume fabuloase de bani au câștigat și cei care au făcut reclamă cărților ei, librăriile, etc.

Te-ai gândit până acum la faptul că nu numai vedetele, ci și oamenii obișnuiți pot câștiga bani în industria divertismentului?

E ceva logic.

În industria filmului, oamenii obișnuiți care fac muncă de reclamă sau cei care lucrează în cinematografe câștigă bani de pe urma filmelor produse de alții.

În industria literaturii comerciale, oamenii obișnuiți care fac muncă de reclamă sau cei care lucrează în librării câștigă bani de pe urma romanelor scrise de alții.

Ce-ar fi ca și tu, un om obișnuit , să intri acum în industria divertismentului și să câștigi o ”felie” din uriașul ”tort” care se împarte între actori, regizori, scenariști, scriitori, muzicieni, compozitori și alți profesioniști de acest fel?

Ar fi, într-adevăr, o ocazie cu totul nesperată de a câștiga bani, nu-i așa?

Și cum vei câștiga bani?

Simplu.

Te implici în mecanismul reclamei specifice industriei divertismentului și îți iei partea ta de câștig.

Te așteaptă o piață uriașă și extrem de profitabilă: piața consumatorilor de divertisment.

Exact, este foarte adevărat că oamenii NU dau bani doar pe mâncare sau pe haine.

Oamenii dau bani și pe divertisment.

Oamenii plătesc bani pentru a merge la un film bun, pentru a asculta un concert de calitate sau pentru a citi o carte foarte bună.

Milioane și milioane de oameni plătesc bilete la cinema.

Milioane și milioane de oameni plătesc bilete la concerte.

Milioane și milioane de oameni plătesc bani pe cărți.

Din cauza asta se câștigă în industria divertismentului sume fenomenale de bani.

Dacă mai dăm și exemplul fotbaliștilor, vei înțelege de ce aceștia câștigă sume fabuloase de bani chiar și pe timp de criză economică: pentru că foarte mulți oameni plătesc bani pentru a vedea meciuri pe stadioane.

Oricât de greu ar merge economia, oamenii vor fi întotdeauna dispuși să plătească bani pentru a se distra.

De ce?

Pentru că nevoia de distracție este la fel de mare ca și nevoia de hrană.

Oricât de sărac ar fi un om, el nu poate rezista dacă nu vede un film bun, dacă nu ascultă o muzică plăcută, dacă nu citește o poveste interesantă.

În continuare, vei citi despre:

1. Produsul cu care vei câștiga bani.
2. Activitatea pe care o vei desfășura.

Este foarte important să cunoști și produsul cu care vei câștiga bani, pentru că acesta este pilonul principal al ofertei.

Totul pleacă de la produsul comercializat. Dacă produsul este de calitate excepțională, consumatorii sunt foarte mulțumiți și, prin urmare, câștigurile tale în bani sunt asigurate.

Te vei convinge chiar acum că produsul cu care vei câștiga bani este de o calitate super, iar câștigurile tale pot ajunge chiar și la o sută de mii de euro în fiecare an!

Vei primi instrucțiuni foarte detaliate despre cum poți ajunge și tu să câștigi chiar și o sută de mii de euro în fiecare an promovând un produs excepțional.

Te alături și tu colosalei industrii a Hollywood-ului și câștigi cel puțin o sută de mii de euro!

Este real!

Produsul cu care tu vei câștiga bani aparține unei industrii întotdeauna înfloritoare: industria literaturii comerciale.

Știi și tu că după romane de succes s-au făcut filme la Hollywood. Poveștile bune întotdeauna au fost ecranizate și au adus bani mulți!

Oamenii adoră să se delecteze cu povești captivante, cu povești care să-i impresioneze, să-i educe și să-i ajute să evadeze, timp de câteva ore, într-o altă lume.

Te invităm acum să cunoști puțin potențialul de câștig al acestei piețe, ca să înțelegi câți bani ai putea câștiga.

Institutul român pentru evaluare și strategie (IRES) a realizat un studiu special prin care a cercetat obiceiurile de lectură ale românilor, tipologiile de lecturi și multe altele.

Potrivit rezultatelor acestui studiu, rezultate făcute publice pe internet, romanele sunt cărțile preferate ale românilor. Este normal, pentru că romanele reprezintă un fel de povești, la fel ca și filmele, doar că sunt mult mai lungi și mult mai detaliate.

De asemenea, tot conform rezultatelor acestui studiu, din totalul populației României există cel puțin patru milioane de oameni care cumpără și citesc romane.

Ca să te convingi imediat că așa este, tastează la căutare pe google cuvintele: librării online.

Intră pe site-urile pe care le găsești și numără câte titluri de romane scrise de autori străini sunt oferite pieței românești de carte.

Gândește-te că, pentru fiecare titlu de roman scris de un autor străin, editurile românești plătesc bani grei pentru dreptul de distribuire, bani care pornesc de la câteva sute de euro și ajung la câteva mii de euro.

Fă calculul și vezi ce sume astronomice rezultă.

Cine crezi că ar plăti atâtea vagoane de bani dacă nu ar fi și o piață pe care să se vândă foarte bine romane? Nimeni!

Așadar, piața cititorilor de romane există în România și e foarte mare.

Dacă tu ai pătrunde pe toată această imensă piață și ai încasa, de exemplu, doar câte 0,5 lei de la fiecare cititor care cumpără un roman, ai câștiga în total suma impresionantă de cel puțin 2000000 lei (4000000 x 0,5)!

Gândește-te bine la acest potențial de câștig!

Și mai gândește-te la ceva foarte important pentru tine:

Sistemul de reclamă pe care noi ți-l punem la dispoziție te va ajuta să cucerești această piață enormă și să câștigi chiar și o sută de mii de euro în fiecare an!

Da, este posibil, pentru că industria divertismentului este extrem de generoasă în privința câștigurilor!

Așa cum vei vedea în instrucțiunile pe care le vei primi gratuit, totul depinde numai și numai de voința ta!

Avem nevoie de oameni ambițioși, de oameni care să muncească din greu în domeniul reclamei și care vor să câștige sume mari de bani!

Produsul cu care tu vei câștiga bani este o poveste care i-a impresionat și i-a șocat pe toți oamenii care au citit-o.

Este vorba despre un roman excepțional, o creație de vârf a literaturii comerciale, o poveste fascinantă, grandioasă, uluitoare și care depășește cu mult limitele obișnuitului.

Este un roman în care oamenii găsesc tot ce le place: aventură, mister, suspans, acțiune, dragoste.

Este un roman care, încă de la primele pagini, îți stârnește la maxim curiozitatea, te incită să-l citești mai departe și te face să nu-l mai lași din mână până nu îl termini de citit.

Este povestea perfectă pentru a fi ecranizată la Hollywood, povestea ideală pentru un film captivant.

Acest roman conține un subiect unic la nivel mondial, un subiect despre care nu s-a mai scris, un subiect care i-a pus serios pe gânduri pe toți cititorii de până acum.

Este o poveste învăluită într-un mister de nepătruns și imposibil de ghicit până nu termini de citit romanul, o poveste bazată pe o idee absolut nouă, o aventură în care nu te plictisești nicio secundă, o aventură uimitoare, halucinantă și care îți va copleși mintea.

Nu numai că este un roman incredibil de ușor de citit, dar îți oferă și satisfacții intelectuale. Mai mult, poate fi considerat un roman educativ și de pe urma căruia, la final, vei câștiga idei noi.

Pe scurt, este un produs de o calitate excepțională și care va satisface gusturile tuturor consumatorilor de literatură comercială.

Te vei putea convinge și tu imediat. Pe acest site vei găsi primele pagini ale romanului, pagini pe care le poți citi GRATUIT.

Gândește-te ce faci tu când vezi primele 10 minute dintr-un film, iar acele 10 minute îți stârnesc la maxim curiozitatea. Vrei să vezi și restul filmului, nu-i așa?

Ei bine, la fel se întâmplă și în cazul acestui roman.

Cei care citesc primele pagini devin foarte curioși și doresc să citească apoi întregul roman.

De aici și până la declanșarea mecanismului de reclamă care să-ți aducă și ție bani nu mai este decât un pas.

Munca ta este foarte simplă.

Tot ce trebuie să faci este să publici pe internet reclame, cât de multe dorești.

Aceste reclame NU le compui tu, ci le vei primi gata scrise, tu doar le postezi pe internet.

Vei primi la pachet instrucțiunile pas cu pas și din care vei învăța exact cum să procedezi, chiar dacă experiența ta în acest domeniu este zero.

Mai mult, vei avea și un îndrumător personal, un om real care te va învăța îndeaproape, prin email sau telefon, cum să publici reclame pe internet.

În urma vizualizării reclamelor publicate de tine, din ce în ce mai mulți oameni vor citi gratuit primele pagini ale romanului și vor dori să-l cumpere.

Tu vei avea la dispoziție un panou online de control, iar în acest panou îți vei putea vedea realizările: câți oameni au cumpărat romanul, câți bani ai de încasat, etc.

Uite un exemplu din care poți înțelege foarte ușor cum vei câștiga bani:

Dacă 7000 de cititori, în urma reclamelor postate de tine pe internet, doresc să cumpere romanul, sistemul nostru online îi înregistrează în calitate de clienți aduși de tine, iar câștigul tău este, de exemplu, 5 lei de la fiecare carte cumpărată, adică un total de 35000 lei.

Dacă cei 7000 de cititori nu doresc să recomande și ei mai departe romanul, e în regulă, vor fi doar simpli cititori care au plătit bani pentru a-și satisface plăcerea deosebită de a citi un roman bun.

Însă noi ne-am gândit și la situația firească în care cititorii care au cumpărat prin intermediul tău romanul ar dori și ei să recomande altor cititori romanul care i-a încântat.

Ni s-a părut de bun simț să-i recompensăm pe toți cititorii care recomandă mai departe și altor cititori acest roman.

Gestul de a recomanda trebuie răsplătit, nu-i așa?

Să spunem că, în urma reclamelor postate de tine pe internet, Radu dorește să cumpere romanul.

Sistemul nostru online îl înregistrează pe Radu în contul tău online, ca făcând parte din prima generație de recomandări.

În panoul de control vei vedea și câți bani ai încasat de la cartea cumpărată de Radu, 0,5 lei, de exemplu, recompensa noastră că i-ai recomandat lui Radu romanul.

Radu nu va fi însă un client obișnuit, dacă dorește să câștige și el bani din recomandările pe care le face. Noi îl vom înregistra în programul nostru special de instruire, în așa fel încât Radu, fiind foarte mulțumit de romanul pe care l-a citit, să știe cum să-l recomande mai departe și altor posibili cititori pasionați de lectura romanelor bune.

Să luăm ca exemplu cazul în care Radu, folosind internetul (rețeaua de prieteni de pe facebook, forumuri, site-uri de anunțuri gratuite, etc.), recomandă romanul la 100 de oameni pasionați de lectura romanelor bune.

Dacă acești 100 de cititori cumpără romanul, sistemul nostru online îi înregistrează în contul tău, ca făcând parte din a doua ta generație de recomandări și prima generație de recomandări a lui Radu.

În panoul de control vei vedea și câți bani ai încasat de la cărțile cumpărate de cei 100 de cititori, 50 lei, de exemplu (100 x 0,5 = 50).

Radu câștigă și el tot 50 lei, câte 0,5 lei de la fiecare cititor care a cumpărat cartea, recompensa noastră pentru că a recomandat celor 100 de cititori romanul.

Și acum urmează partea frumoasă.

Noi îi înregistrăm și pe cei 100 de cititori în programul nostru special de instruire, în așa fel încât cei 100 de cititori, fiind foarte mulțumiți de romanul pe care l-au citit, să știe cum să-l recomande mai departe și altor cititori pasionați de lectura romanelor bune.

Luând ca exemplu situația în care cei 100 de cititori nu reușesc să recomande romanul la alți 100 de cititori fiecare, ci la mai puțini, la câte 70 de alți cititori, să spunem, atunci sistemul nostru online îți va înregistra în total 7000 de noi cititori în a treia ta generație de recomandări (100 x 70 = 7000).

În panoul de control vei vedea și câți bani ai încasat de la cărțile cumpărate de cei 7000 de cititori, 3500 lei, de exemplu (7000 x 0,5 = 3500).

Cei 100 de cititori câștigă și ei 35 lei fiecare (70 x 0,5 = 35), recompensa noastră pentru că au recomandat și altora romanul.

Totul continuă până la a 20-a generație de recomandări.

Sistemul nostru online de recomandări este construit în așa fel încât să distribuie automat, la toate cele 20 de generații de recomandări, un procent de 20% din prețul fiecărei cărți cumpărate, câte 1% la fiecare generație de recomandări (20 : 20 = 1).

De ce am ales ca procentul de 20% să fie distribuit la 20 de generații de recomandări? Pentru că, așa cum vei vedea în instrucțiunile pe care le vei primi gratuit de la noi când vei începe activitatea, procentul (relativ mic) de 1% încasat de la 20 de generații de recomandări se transformă pentru tine în câștiguri destul de mari, cu un efort relativ mic și simplu.

Nu este neapărat nevoie să recomanzi TU romanul la sute și mii de oameni, pentru a câștiga bani. Dacă vrei să încasezi sume frumoase de bani, este suficient ca tu să recomanzi romanul doar câtorva cititori, ei să recomande romanul la rândul lor câtorva cititori și tot așa, până la nivelul 20 de recomandări.

Vei vedea că este mult mai eficient pentru tine să încasezi 1% de la 20 de generații de recomandări, decât să încasezi 20% de la o singură generație de recomandări.

Este foarte greu (dar nu imposibil) să câștigi bani mulți încasând 20% doar de la clienții aduși direct de tine, însă este mult, mult mai ușor să câștigi bani mulți încasând câte puțin (1%) din comenzile aduse de cititorii recomandați de cititorii recomandați direct de tine, până la a 20-a generație de recomandări.

Este firesc să dorim și noi ca cititorii care aduc recomandări să fie răsplătiți cu bani câți mai mulți, pentru o muncă simplă și rentabilă, NU pentru o muncă grea și ineficientă. Din această cauză am ales sistemul recomandărilor pe 20 de generații.

Așadar, TU poți câștiga bani în două modalități:

1. Postezi reclame pe internet și câștigi bani de la cărțile cumpărate de cititorii care nu doresc să mai recomande și altor cititori aceste cărți și/sau

2. Postezi reclame pe internet și câștigi bani de la cărțile cumpărate de cititorii aduși direct de tine și de la cărțile cumpărate de cititorii recomandați de cititorii aduși direct de tine, până la a 20-a generație de recomandări.

În acest fel, ajutându-i pe oameni să-și satisfacă dorința firească de a recomanda și altora ceva ce le-a plăcut, precum și răsplătindu-i pentru această dorință firească, tu vei câștiga comod și sigur bani, desigur, desfășurând cu seriozitate activitatea simplă a publicării reclamelor pe internet.

Atenție, NU vei câștiga bani fără muncă și fără rezultate!

La fel de adevărat însă este și că, dacă vei munci cu seriozitate, vei avea rezultate și vei câștiga bani!

Aceasta este o oportunitate pentru oamenii care muncesc, NU pentru cei care așteaptă să le vină bani stând degeaba!

Dacă muncești, vei pătrunde pe o piață foarte profitabilă pentru tine.

Această piață îți va oferi mereu câștiguri, pentru toată viața ta. De ce? Pentru că numărul celor care să cumpere și să citească romane nu se termină niciodată.

Gândește-te la câți oameni au citit până acum, de exemplu, romanele scrise de Jules Verne. Sunt mulți, foarte mulți.

Ei bine, vei descoperi că tot mai există foarte mulți oameni care încă NU au citit romanele lui Jules Verne și care urmează de acum să le citească.

Oricât de plină ar fi piața, cititori care să cumpere romanele scrise de un anumit autor vor exista mereu și mereu, așa că și tu vei avea la dispoziție un ”izvor” nelimitat care să îți aducă bani.

Acum trebuie să afli ceva care sigur te interesează.

Întrebarea ta este:

”Ce va trebui să fac concret?”

Ei bine, da, vei primi la pachet metoda de lucru, pas cu pas, de la A la Z, iar tu vei învăța totul de la zero, chiar dacă ești un începător absolut în munca de reclamă pe internet.

Și acum, foarte mare atenție!

Nu numai că vei primi la pachet metoda de lucru, dar vei mai primi ceva extrem de important pentru succesul tău: un îndrumător personal.

Exact, nu vei avea la dispoziție doar niște instrucțiuni scrise, cu pașii de lucru.

Vei avea la dispoziție și o persoană reală care să te îndrume pas cu pas, să te învețe toate detaliile activității, să te corecteze acolo unde e cazul și să te informeze cu tot ce este necesar.

Acest îndrumător va ține mereu legătura cu tine, prin email sau prin telefon. El îți va răspunde la absolut toate întrebările, oricând ai neclarități.

Acest îndrumător personal va fi permanent la dispoziția ta, nu doar la începutul activității.

Îndrumătorul personal îți va acorda toată atenția și va avea maximă grijă ca tu să înveți pas cu pas tot ce trebuie să înveți.

În felul acesta, dacă tu vei da dovadă de maximă seriozitate, vei avea succesul asigurat.

Și sigur vei avea succes, pentru că îndrumătorul tău personal te va învăța îndeaproape toate secretele acestei noi meserii, nu-i așa?

Tu trebuie doar să spui:

”Da, vreau să încep!”

Acum mai ai un singur pas până să începi să câștigi bani.

Mai ai un singur pas pentru a deveni și tu o parte din industria Hollywood-ului și pentru a începe drumul spre câștigul tău de o sută de mii de euro!

Lasă pentru totdeauna în urmă viața modestă de până acum și pătrunde în luxurianta industrie a divertismentului!

Intră și tu în lumea magică a poveștilor minunate de la Hollywood și umple-te de bani!

Doar un pas te mai desparte de viața fascinantă pe care ți-ai dorit-o mereu în secret!

Acest pas este foarte simplu și foarte necesar.

Imaginează-ți că proprietarul unui cinematograf îți acordă un procent din prețul fiecărui bilet plătit de oamenii ce vin să vadă filmul care rulează.

Ce vei face tu?

Logic, le vei recomanda tuturor oamenilor să meargă la cinematograf, să vadă filmul.

Dacă tu ai văzut filmul și ți-a plăcut, vei putea să recomanzi și altor oameni să meargă să-l vadă.

Și așa e normal să fie.

Cum ai putea să recomanzi altor oameni un film pe care tu NU l-ai văzut?

Așa ceva nu se poate!

Oamenii te vor întreba:

”Dar tu ai fost la cinematograful acela ca să vezi filmul?”.

Dacă tu le vei spune:

”N-am fost, dar eu vă recomand să mergeți…”,

oamenii îți vor zice:

”Şi atunci, cum să avem noi încredere că filmul e bun sau că cinematograful pe care ni-l recomanzi ne oferă condiții confortabile de vizionare, dacă tu nu ai fost la film?”.

Chiar dacă ai încerca să-i minți și să le spui că ai fost la cinema și ai văzut filmul, nu va ține!

Oamenii vor simți când NU ești sincer și, prin urmare, NU vor avea încredere în tine, NU vor merge să vadă filmul și tu NU vei primi bani de la proprietarul cinematografului!

Și de ce te vor simți că nu ești sincer?

Pentru că, fără să vezi și tu filmul, nu vei avea tot curajul cu care să le recomanzi ceva bun, recomandarea ta nu va veni din inimă, le vei vorbi cu jumătate de gură, îți va lipsi forța entuziasmului.

Așadar, prima condiție pentru a putea face reclamă unui produs, este ca tu să cunoști în totalitate acel produs.

Ce alegi?

Prima variantă:

Încerci să faci reclamă unui produs pe care nu-l cunoști, iar rezultatele vor fi zero.

A doua variantă:

Pornești să faci reclamă din toată inima unui produs pe care îl cunoști în totalitate, având astfel rezultate și câștigând bani.

Desigur, este în interesul tău să alegi a două variantă.

Și, pentru suma de cel puțin o sută de mii de euro pe care o poți câștiga, sigur vei alege a doua variantă!

Așadar, acesta este primul pas pe care trebuie să-l faci, pas fără de care nu poți obține rezultate în munca de reclamă: cunoașterea produsului cu care vei câștiga bani.

Pentru ca această cunoaștere să fie ușoară și distractivă pentru tine, ne-am gândit să îți propunem să folosești metoda ”Mâncatul elefantului”.

Cum poți reuși să mănânci un elefant?

Simplu.

Îl împarți în bucăți foarte, foarte mici și mănânci câte o bucățică în fiecare zi.

Aceasta este o comparație amuzantă, desigur, dar care te va ajuta să înțelegi că este extrem de ușor ce trebuie să faci.

Pentru a începe, tu te distrezi câteva minute pe zi, câte puțin, câte o ”bucăţică” zilnic, cu o poveste unică și absolut spectaculoasă, cu o poveste pe care nu ai mai întâlnit-o în niciun film pe care l-ai văzut până acum la televizor sau la cinema.

Te distrezi și tu, câte foarte puțin în fiecare zi, câte o ”bucăţică” zilnic, citind și distrându-te cu romanul căruia îi vei face reclamă, la fel cum ai citi mai multe articole de pe un blog. Milioane de români citesc articole postate pe bloguri, de ce nu ar citi și paginile unui roman senzațional?

Încă nu ai descoperit plăcerea unică de a te distra citind un roman pe care să nu-l mai poți lăsa din mână?

Nu-i nimic, o poți descoperi acum!

Vei vedea că va fi ceva extrem de plăcut și foarte simplu.

Chiar dacă nu ai mai citit romane, o poți face foarte simplu și distractiv chiar acum, pentru că vei citi acest roman cu aceeași ușurință cu care ai viziona un film.

În mod garantat vei descoperi că plăcerea de a citi un roman ce conține o poveste spectaculoasă este o plăcere cu totul și cu totul deosebită!

Citești chiar și câte o ”bucăţică” de 10 pagini pe zi (asta înseamnă maxim 20 de minute de lectură pe zi, cât a durat să citești și această prezentare), iar în 30 de zile ai terminat de citit romanul.

Însă nu o să dureze 30 de zile, ci mult mai puțin, cam 2 sau 3 zile, pentru că romanul va fi așa de interesant, încât, după un anumit număr de pagini citite, nu-l vei mai putea lăsa din mână!

Ce trebuie să faci pentru a intra în posesia acestui minunat roman?

E simplu.

Contactezi persoana care ți-a dat să citești despre această ofertă și vei primi toate îndrumările necesare.

O singură dată în viața ta faci acest pas, apoi drumul tău spre câștiguri este complet liber!

Niciodată NU va mai trebui să plătești ceva!

Costul romanului pe care îl vei promova este de 70 de lei, la care se adaugă circa 15 lei costul expediției prin curier.

Coletul cu romanul îl plătești curierului, ramburs, când ți-l aduce acasă la tine.

Și atât.

Nu mai cumperi nimic altceva, niciodată!

Nu mai investești nimic, niciodată, doar muncești și câștigi bani!

Așadar, contactează acum persoana care ți-a dat să citești despre această ofertă, pune-i întrebări, dacă mai e ceva neclar, apoi cere-i să îți explice ce trebuie să faci mai departe!

De asemenea, dă clic AICI și citește GRATUIT primele pagini ale romanului, în așa fel încât să cunoști rapid câte ceva despre produsul cu care vei câștiga bani!

Cum câștigi o sută de mii de euro. Clic aici!

Mult succes!

Categorii

Articole recente