Cadoul PerfectÎn mod sigur ai un prieten sau o prietenă care adoră să citească romane bune! Și ce cadou mai bun îi poți face, cu ocazia zilei de naștere sau cu ocazia onomasticii, decât o carte excelentă?

Romanul “Atingerea” poate fi cadoul perfect! Pe acest site poți citi gratuit primele două capitole din romanul “Atingerea”. Citeşte şi convinge-te că vei produce o bucurie maximă cu darul pe care îl vei face celor dragi!

Să spunem că ai o prietenă pasionată de lectură. De ce să-i faci cadou un parfum pe care îl poate găsi în orice magazin, când poţi foarte bine să-i faci cadou o carte minunată şi pe care nu o poate găsi decât aici?

Sau, la fel, să spunem că ai un prieten căruia îi place să citească romane. De ce să-i faci cadou un produs banal pe care îl poate găsi la orice tarabă, când poţi perfect să-i faci cadou un roman captivant şi pe care nu îl poate primi decât de la tine?

O carte poate fi dăruită nu numai cu ocazia onomasticii sau a zilei de naştere, ci şi cu ocazia Crăciunului şi a zilei de 1 Martie sau 8 Martie!

Da, romanul “Atingerea” este cadoul perfect pentru toate femeile şi nu numai!

O carte este un cadou cu termen de garanţie nelimitat şi este cadoul ideal pentru cei stăpâniţi de pasiunea cititului de cărţi!

O carte primită în dar nu numai că este citită cu foarte mare plăcere, dar este păstrată cu drag şi pentru totdeauna în raftul bibliotecii!

O carte oferită cadou este amintirea minunată pe care o poţi lăsa pentru totdeauna celor dragi!

Cele 300 de pagini ale romanului “Atingerea” reprezintă cadoul binevenit pentru iubitorii de literatură!

Oferă acum o bucurie celor dragi!

Costul romanului este de 70 de lei, la care se adaugă circa 15 lei costul expediției prin curier.

Coletul cu romanul îl plătești curierului, ramburs, când ți-l aduce acasă la tine.

Citește aici

Comandă aiciCategorii

Articole recente