Persistența poate depăși orice provocare
5 (1)Persistența poate depăși orice provocare. Atunci când îți propui ceva și ești dispus să faci tot ceea ce este necesar, inclusiv să ai răbdare, să investești timp și să îți ajustezi strategia pentru a ajunge acolo – vei cunoaște în cele din urmă omnipotența determinării. Trebuie să-ți reamintești în mod constant că rezultatele urmează convingerile tale.

Tu stabilești tonul pentru ceea ce vei realiza. Dacă nu crezi că poți reuși, nu vei reuși. În fiecare dimineață și pe tot parcursul zilei, amintește-ți cât de puternice sunt convingerile tale. Trebuie să crezi! Împreună cu perseverența vine și răbdarea. Va trebui să fii energic în atingerea obiectivelor tale, dar trebuie să înțelegi, de asemenea, că realizarea obiectivelor mari necesită timp. De aceea, trebuie să îți împarți obiectivele mari în obiective mai mici, care pot fi realizate în câteva zile sau săptămâni. Acest lucru te ajută să îți urmărești progresul, îți dă timp să evaluezi fiecare acțiune întreprinsă și să schimbi cursul dacă este necesar.

Grăbirea lucrurilor s-ar putea să nu îți permită să ai timp să faci toate acestea. Pe măsură ce te obișnuiești să îți programezi sarcinile și să ai răbdare pentru ca rezultatele să apară, creezi un flux constant de întărire pozitivă – luat în considerare stabilirea obiectivelor, sarcinile programate, răbdarea și obținerea rezultatelor dorite. Ești apoi dispus să continui să muncești din greu pentru că înțelegi că munca grea dă roade în cele din urmă. Nu există scurtături către succes, dar asta nu înseamnă că succesul nu poate fi obținut.

Sigur, călătoria este întotdeauna mai lungă, mai dificilă și mai lungă decât anticipăm inițial. Dar, la fel ca orice altceva în viață, ceea ce se obține cu cea mai mare strădanie este prețuit cu cea mai mare seriozitate. Nu uita niciodată ce înseamnă să ai succes; căci succesul este realizarea progresivă a unui obiectiv demn de urmat. Iar dacă lupți cu adevărat pentru succes, vei avea parte de eșecuri sau de zile în care vei dori să renunți. Dar, atâta timp cât continui să mergi înainte și nu te oprești niciodată din a-ți atinge obiectivul, vei reuși în cele din urmă.

Dacă în prezent treci prin momente dificile în afacerea ta, ți-ar fi de folos să citești câteva citate despre persistență. Aceste citate te vor ajuta să realizezi că nu ești singurul care a trecut prin dificultăți ca antreprenor. Alții au trecut prin ceea ce treci tu în prezent și probabil mult mai rău. Dar, ei au construit totuși afaceri de succes în ciuda provocărilor lor, deoarece au rămas perseverenți. Continuă să citești pentru a afla cum te va ajuta persistența să reușești ca antreprenor. Succesul masiv nu îți va pica în brațe. Nu ți se întâmplă pur și simplu. Trebuie să te decizi să mergi după el. Nu trebuie să îți fie teamă să visezi MARE. A gândi la scară mică nu face decât să îți limiteze potențialul.Negativiștii bine intenționați îți vor spune în mod constant să fii mai realist cu obiectivele tale, dar cei mai buni performeri au recunoscut întotdeauna că mărimea credinței tale determină mărimea succesului tău. Singurul cuvânt care poate fi folosit pentru a-i descrie pe întreprinzătorii care reușesc să dețină o afacere este “perseverent”. Trebuie să fii perseverent dacă vrei să fii capabil să îți susții afacerea prin provocările antreprenoriatului și, în cele din urmă, să culegi roadele unei afaceri de succes.

Antreprenoriatul vine cu o mulțime de suișuri și coborâșuri. Uneori ai impresia că experimentezi mai multe coborâșuri decât urcușuri, deoarece te afli în primele etape de dezvoltare a afacerii. Acesta este momentul în care mentalitatea ta trebuie să rămână optimistă și dură dacă vrei să treci prin greutățile pe care le presupune construirea afacerii tale. Refuzul de a renunța nu înseamnă că ar trebui pur și simplu să continuați să faci același lucru la nesfârșit. Dacă abordarea pe care o folosești în prezent nu funcționează, încearcă o abordare diferită. Continuă în acest fel până când găsești o metodă, o tehnică sau o strategie care chiar funcționează.

Atunci când simți că vrei să renunți, amintește-ți că lucrurile bune din viață necesită timp și sacrificii. Amintește-ți de potențialul tău și de lucrurile mărețe pe care ești capabil să le realizezi. Este prea ușor să renunți atunci când lucrurile nu merg așa cum te aștepți. Dar ține cont întotdeauna de faptul că atunci când suntem puși la încercare cu greutăți și provocări aparent insurmontabile este momentul în care ar trebui să ne ținem bine și să ne mișcăm doar în direcția viselor noastre. Una dintre fațetele cheie ale faptului de a nu renunța niciodată este munca asiduă. Dacă ai un vis, dar nu faci altceva decât să visezi la visul tău, nu ești perseverent. Pur și simplu pierzi timpul. Trebuie să te implici și să depui un efort de 110% pentru obiectivele tale.

Toată lumea are momente proaste la un moment dat în viață. Ne simțim înfrânți și doborâți de toate obstacolele care interferează cu viața noastră confortabilă. Uneori, lucrurile nu merg așa cum ne dorim; uneori, vedem trădarea. În orice caz, nu ar trebui să ne oprim. Trebuie să rămânem puternici și să nu renunțăm niciodată. Dacă ai o mentalitate pozitivă și ești dispus să perseverezi, nu există prea multe lucruri care să fie dincolo de atingerea ta.

Atitudinea de a fi gata să muncești chiar și în fața provocărilor și în ciuda șanselor este cea care va face toată diferența în viața ta. Puterea gândirii pozitive ne duce cu un pas mai departe – pentru a descoperi puterea încrederii în sine și importanța acesteia în a trăi pozitiv. Prea des, oamenii vor să aștepte un fel de validare externă înainte de a-și permite să viseze măreț. Dar nu funcționează în acest fel.

Succesul URMEAZĂ gândirea pozitivă. Tu dai tonul cu gândurile tale. Dacă dorești să începi să vezi rezultate pozitive, începe mai întâi să gândești pozitiv. A fi un gânditor pozitiv înseamnă că ești neclintit. Înseamnă că nu renunți niciodată, deoarece crezi că poți găsi întotdeauna o modalitate de a te îmbunătăți și de a merge mai departe.

Claudiu NeacșuOur Score
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Next Post

Cheia succesului este să nu te grăbești

Dum aug. 14 , 2022
Vizualizări: 104 Atunci când perseverăm, în ciuda șanselor, atingem nivelurile dorite de succes pe care le căutăm. Orice demers care ar putea deveni un mare succes necesită să ne dedicăm unui efort îndelungat și greu. Acest lucru este o posibilitate doar atunci când avem răbdare cu progresul nostru, indiferent cât […]

Categorii

Articole recente