Hrana Învingătorilor – Ziua 30Ziua 30

În viaţă, cea mai mare plăcere este să faci ceea ce ţi se spune că nu poţi face.

– Walter Bagehot –

Foarte mulți oameni ar fi de acord cu faptul că cea mai dulce victorie este cea care s-a obținut cu cea mai mare greutate. Ceea ce este rar, este scump. De ce crezi că aurul are așa de mare valoare? Pentru că e foarte greu de găsit. Da, succesul e și el ceva foarte rar. Nu se găsește pe toate drumurile. Necesită o muncă susținută. Până să ajungi să sărbătorești o victorie mare, ai de înfruntat poate eșecuri mai multe. Pare că doar eșecul este omniprezent, nu și succesul. Dar nu e chiar așa. Până la urmă, după toate încercările, succesul va veni. Sărbătorirea victoriei are un gust superb, mai ales după un parcurs în care cei din jur ți-au adus mereu argumente că nu vei putea ajunge la capătul drumului. Pe ei îi vei sili să recunoască faptul că nu au avut deloc dreptate. Chiar dacă nu vor spune cu voce tare că au greșit, în sinea lor își vor da seama că nu au înțeles esența obținerii succesului. Sau vor înțelege că au fost prost informați în ceea ce privește știința atingerii succesului.
Oricum, după ce te concentrezi la ceea ce ai tu de făcut, ajungi într-un punct la care cei din jurul tău doar privesc, fără să se înfrupte și ei din roadele meritate de tine.

Claudiu NeacșuOur Score
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Next Post

Hrana Învingătorilor - Ziua 31

mar ian. 18 , 2022
Vizualizări: 29 Ziua 31 Ce gândim, ce ştim sau ce credem este de mică importanţă. Singurul lucru care contează este ce facem. – John Ruskin – Este necesar să gândești pozitiv. Este necesar să te înarmezi cu toate informațiile posibile și care să te ajute în lupta de cucerire a […]

Categorii

Articole recente

Translate »