Hrana Învingătorilor – Ziua 23

Ziua 23

Majoritatea eşecurilor din viaţă sunt ale oamenilor care nu-şi dau seama cât de aproape sunt de succes atunci când renunţă.

– Thomas Edison –

Este incredibil ce ușor renunță mulți oameni care ajung în fața unui obstacol! Mai mult, chiar dacă ție ți se pare ciudat, foarte mulți asociază un obstacol cu un adevărat dezastru peste care nu se mai poate trece. Nu putem spune neapărat că astfel de oameni sunt slabi, ci că nu sunt pregătiți pentru confruntările vieții. Succesul în viață este ca și rezolvatul unei probleme. Dacă problema e prea complicată, e posibil să ai nevoie de mai multe încercări pentru a o rezolva. De fapt, nu știi niciodată câte încercări îți sunt necesare și când anume vei găsi soluția. După fiecare încercare nereușită poate sosi exact încercarea care va reuși. Interesant e că soluția apare pe neașteptate, de cele mai multe ori. Subconștientul joacă un rol hotărâtor în depășirea unei bariere, cu condiția ca tu să-i permiți asta. Dacă nu renunți niciodată, subconștientul face tot ceea ce e necesar și găsește rezolvarea problemei. Totul e să nu cazi pradă nerăbdării. Norocul vine în întâmpinarea celor perseverenți, iar nerăbdarea dă cu piciorul în el, alungându-l cu furie. Neînțelegerea potențialului ascuns al lecțiilor oferite de către eșecurile temporare acționează ca o frână, dar această frână dispare de îndată ce ești dispus să întâmpini cu bucurie chiar și insuccesele de moment.

Claudiu NeacșuOur Score
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Next Post

Hrana Învingătorilor - Ziua 24

vin oct. 1 , 2021
Vizualizări: 30 Ziua 24 Succesul nu e greu de obţinut. Greutatea este să-l meriţi. – Albert Camus – Fiecare om este foarte talentat într-un anumit domeniu. Da, tu, cel care citești acum aceste rânduri, poți să excelezi în cel puțin un domeniu. Excelența înseamnă succes, desigur. Dacă ești foarte bun […]

Categorii

Articole recente

Translate »