Hrana Învingătorilor – Ziua 15

Ziua 15

Una dintre cele mai mari slăbiciuni ale omenirii este frecvenţa cu care se foloseşte cuvântul „imposibil”.

– Napoleon Hill –

Oamenii de succes au o ciudățenie pe care cei mulțumiți cu o viață banală nu o înțeleg: înaintarea chiar și atunci când totul pare a fi imposibil de realizat. Desigur, nu e nimic rău să-ți calculezi șansele de succes. Dar asta o poți face până într-un anumit punct. Dincolo de acel punct există o altă zonă. Este vorba despre zona în care accesul este permis numai temerarilor. Și cine sunt temerarii? Sunt acei oameni foarte speciali, dispuși să accepte orice fel de risc. Ei acceptă mai ales provocarea imposibilului și nu se blochează în fața unui zid aparent de netrecut. Imposibilul nu mai contează, atunci când strălucirea unii viitor excepțional îți zâmbește. Piedicile parcă încep să se topească. Conștiința faptului că înhămarea la un efort constant și de durată aduce cu sine îndeplinirea celui mai fierbinte vis îți dă aripi și energie nelimitată. Fiecare om este responsabil de acțiunile lui. Poți eșua sau reuși într-o acțiune. Însă, dacă tu clachezi imediat în fața provocării imposibilului, nici măcar posibilul nu-l vei putea realiza.

Succesul se află exact la hotarul dintre posibil și imposibil. Atitudinea care învinge imposibilul refuză să recunoască existența imposibilului, adică exact obstacolul care trebuie doborât.

Claudiu NeacșuOur Score
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Next Post

Hrana Învingătorilor - Ziua 16

joi aug. 19 , 2021
Vizualizări: 24 Ziua 16 Drumul spre fericire presupune trei secrete: hotărâre, efort şi timp. – Dalai Lama – Așteptarea și amânarea aduc rezultate zero. Întotdeauna! Dacă vrei să întâlnești marea șansă a vieții tale, trebuie să te miști! Norocul vine în întâmpinarea celor activi. Norocul apreciază agitația, lupta pentru succes, […]

Categorii

Articole recente

Translate »