Nebunie totală! NEBUNIE TOTALĂ!!!
5 (1)Nebunie totală! NEBUNIE TOTALĂ!!!

Și totuși, acesta este adevărul adevărat…

Conform datelor oficiale, la final de 2020, platforma Netflix a ajuns la aproape 200 de milioane de abonaţi plătitori din întreaga lume.

Iar bugetul pus la bătaie de Netflix atinge sume de ordinul miliardelor de dolari. De exemplu, bugetul pentru producții al Netflix a ajuns în anul 2020 la 17,3 miliarde de dolari.

Eu am făcut un calcul, așa, pentru mine. Dacă Netflix ar investi, de exemplu, câte 500 de milioane de dolari pe an în producții precum „Urzeala tronurilor” (cam atât au costat cele aproape 80 de episoade ale serialului „Urzeala tronurilor”), ar însemna că, după ce ar băga câte 17 miliarde de dolari pe an în producții de seriale-fluviu de calitate extra, Netflix ar putea scoate pe an câte… 34 de seriale precum „Urzeala tronurilor” (cu câte cel puțin 70 de episoade fiecare și de super-calitate).

17 000 000 000 : 500 000 000 = 34.

Adică aproape câte un serial-fluviu pe săptămână. Nici nu ai avea timp să te uiți la atâtea seriale, chiar dacă ai trăi zece vieți…

Și totuși, se bagă miliarde și miliarde de dolari în producția de filme, adică în producția de povești sub formă video-audio.

Eu am dat exemplul platformei Netflix. Nu mai zic despre alte platforme, cum ar fi HBO, Disney+ și multe altele (cu abonații lor și cu miliardele lor de dolari).

Practic, în Industria Mondială a Poveștilor se toacă miliarde, miliarde și miliarde de dolari, ca într-un fel de malaxor de proporții astronomice.

Există cerere uriașă de povești. Și există ofertă uriașă de povești. Da, cu asta avem de-a face.

Ei bine, una peste alta, în toată această demență a multi-miliardelor de dolari pe care le înghite ca un balaur Industria Mondială a Poveștilor, un scriitor român (adică un creator de povești) va deveni miliardar în dolari, la momentul potrivit. Cine este acel scriitor? Va afla toată lumea, atunci când va veni timpul.

Țineți aproape!

Claudiu NeacsuOur Score
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Next Post

Puterea perseverenței funcționează

lun aug. 8 , 2022
Vizualizări: 68 Atunci când ai un angajament față de un anumit lucru, atunci acesta ar putea fi un lucru major pe care te concentrezi și nu te vei opri de la nimic pentru a-l termina. Atunci când ești adaptabil, ești capabil să te adaptezi cu ușurință la diferite situații și […]

Categorii

Articole recente

Translate »